Magamról

Saját fotó
Zsuzsa blogját olvasod. Fejlesztőpedagógusként az a hivatásom, hogy nehezebben tanuló gyerekeknek segítsek megtalálni a kulcsot önmaguk tanulási folyamatainak megértésére, javítására. Véleményem szerint minden általános és középiskolába járó tanítványom képes a tanulásra, valamiben tehetséges, alkalmas arra, hogy megtalálja és kibontakoztassa életfeladatát. Ehhez szívesen vállalom a híd szerepét, mely segít átjutni a túlsó partra, ahol az önbizalmát visszanyert fiatal már egyedül is boldogulhat. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy közös munkával és együttgondolkodással minden - nehéznek látszó esetben is- ott lapul a megoldás.

2012. november 13., kedd

Üdvözöllek!

Kedves Olvasóim!

Ma végre sikerült a teljes eddigi feladatsort átmenekítenem erre a blogra. Így a Lecke One ezek után itt fog üzemelni. A felhasználás módja változatlan. Itt is hozzá tudsz szólni kommentben a feladatokhoz. Írhatsz megjegyzést, kérdést, kérést.
A megoldásokat továbbra is személyesen, vagy a leckeone@gmail.com oldalamra várom.
Kérem, hogy azok a kedves kollégák, akik bármilyen módon használják az anyagaimat, tegyék meg, hogy hivatkoznak a Lecke One-ra, mint forrásra. Szívesen venném, ha véleményükkel segítenék munkámat. Feladatötleteket is várok - tanítványaimnak pont is jár érte.
A költözködés után itt ragadom meg az alkalmat, hogy kifejezzem örömömet, amiért kedves tanítványaim működtetik az agytekervényeimet, nélkülük ez nem jöhetett volna létre :)
Én már tudom, mennyi mellékes pozitív hozadéka is van ennek az oldalnak.

Na, ha elmorzsoltátok a könnycseppeket,  hajrá, ugorjatok neki a novemberi feladatoknak! Hamarosan kipihenem a költözködés fáradalmait, és új feladatokkal jövök:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése