Magamról

Saját fotó
Zsuzsa blogját olvasod. Fejlesztőpedagógusként az a hivatásom, hogy nehezebben tanuló gyerekeknek segítsek megtalálni a kulcsot önmaguk tanulási folyamatainak megértésére, javítására. Véleményem szerint minden általános és középiskolába járó tanítványom képes a tanulásra, valamiben tehetséges, alkalmas arra, hogy megtalálja és kibontakoztassa életfeladatát. Ehhez szívesen vállalom a híd szerepét, mely segít átjutni a túlsó partra, ahol az önbizalmát visszanyert fiatal már egyedül is boldogulhat. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy közös munkával és együttgondolkodással minden - nehéznek látszó esetben is- ott lapul a megoldás.

2012. november 12., hétfő

6.feladat


Kedves olasz barátaim, Mario, Carlo és Antonio Budapestre készül. Sosem jártak még itt. Szeretik a "kultúrprogramot", tehát szívesen mennek múzeumba, nézik meg a nevezetességeket, és esténként szívesen járnak színházba, koncertre.
Nap
közben éhesek is szoktak lenni (minő meglepetés), jó volna megmutatni nekik, hogy nem csak olasz konyha létezik a világon.
Készítsd el az első napjuk részletes programját! Írd le, hogy hová vinnéd őket délelőtt, délután, este. Ne felejtkezz el etetésükről, itatásukról, nehogy belehaljanak mindjárt az első nap az ittlétbe. Keress nekik estére az érdeklődésüknek megfelelő elfoglaltságot.
Egy dolog fontos: megismerjék a főbb látnivalókat, és ne unatkozzanak egy percet sem, mert akkor hazamennek:)

Tarifa: 2 pont

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése