Magamról

Saját fotó
Zsuzsa blogját olvasod. Fejlesztőpedagógusként az a hivatásom, hogy nehezebben tanuló gyerekeknek segítsek megtalálni a kulcsot önmaguk tanulási folyamatainak megértésére, javítására. Véleményem szerint minden általános és középiskolába járó tanítványom képes a tanulásra, valamiben tehetséges, alkalmas arra, hogy megtalálja és kibontakoztassa életfeladatát. Ehhez szívesen vállalom a híd szerepét, mely segít átjutni a túlsó partra, ahol az önbizalmát visszanyert fiatal már egyedül is boldogulhat. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy közös munkával és együttgondolkodással minden - nehéznek látszó esetben is- ott lapul a megoldás.

2012. november 13., kedd

Szeptember végi értékelés - köszönet

Kedveskéim!

Egy kis értékelés, így október elején, a szeptemberről, jó?

Mindenkinek köszönöm, aki megértette, hogy miért kell ezeket a feladatokat megcsinálni, és tett is bele energiát, hogy igényes munkát adjon ki a kezéből!
A feladatmeg
oldások nem voltak azonos színvonalúak, de igyekeztem mindenki esetében az erőfeszítéseket értékelni. Most az elején pozitívan értékeltem a kedves anyuk, apuk, nagymamik és nagypapik erőfeszítéseit is:)
Nekik egy idézetet küldök szeretettel, és kérném, hogy maximum együtt gondolkodással segítsék a palántákat, mert a felvételi vizsgán sem ülhetnek oda, hogy szebben fogalmazzák meg a csemetékben felmerült gondolatokat. "Nem az fogja a gyermekidet sikeres emberi lényekké tenni, hogy Te mit teszel meg Értük, hanem az, hogy megtanítod-e őket arra, hogy mit tegyenek meg ÖNMAGUKÉRT." (Ann Landers)

A feladatmegoldások terjedelme sokszor hagyott némi kívánni valót maga után. Így a továbbiakban úgy döntöttem, hogy vissza fogom adni azokat a feladatmegoldásokat, amik a megúszós szellemben készültek. Továbbra is a saját fejetek kreatív alkalmazása lenne a cél, és ez kb. heti egy feladatmegoldást jelent, amire talán lehet két percnél több időt szánni.

Voltak néhányan, akik lazán elfelejtkeztek arról, hogy dolguk van. Mivel ez rettentő igazságtalan a többiekre nézve, így októbertől kezdve ezt a legkisebb érdemjeggyel fogjuk jutalmazni a magyaros kollégákkal. Remélem nem ez a negatív előjelű motiváció hiányzott eddig, hogy működésbe lépjetek.

Remélem, aki megkapta az ötöskéjét, tudott neki örülni, én nekem minden feladatmegoldás örömet okozott. Köszönöm mindenkinek még egyszer!
Hajrá, itt az október! Várom a következő adagot! Ne feledjétek, ha ti készítetek alkalmas feladatot a többiek számára az is három pontot ér. Vágjátok? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése