Magamról

Saját fotó
Zsuzsa blogját olvasod. Fejlesztőpedagógusként az a hivatásom, hogy nehezebben tanuló gyerekeknek segítsek megtalálni a kulcsot önmaguk tanulási folyamatainak megértésére, javítására. Véleményem szerint minden általános és középiskolába járó tanítványom képes a tanulásra, valamiben tehetséges, alkalmas arra, hogy megtalálja és kibontakoztassa életfeladatát. Ehhez szívesen vállalom a híd szerepét, mely segít átjutni a túlsó partra, ahol az önbizalmát visszanyert fiatal már egyedül is boldogulhat. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy közös munkával és együttgondolkodással minden - nehéznek látszó esetben is- ott lapul a megoldás.

2012. november 13., kedd

13. feladat


Extrém sportok 1. - Parkour

Vannak dolgok, amire sosem lennék képes. Két lábbal állok a földön, és ha már egy kilátóra fel kell másznom, tériszonyom van. Szárnyaim sincsenek, így repülni sem szeretek.
Vannak, akiknek ez nem problém
a, saját maguk is képesek önállóan a gravitáció leküzdésére.
Csak tátom a szám, és mindenféle jelző jut az eszembe: hihetetlen, elképesztő stb. Persze néhány negatív is, mert szerintem, aki ilyeneket csinál annak nincs ki mind a 4 kereke...

Feladat: nézd meg a videót a fiúkról és csak hagyd, hogy hasson rád az élmény.
Aztán mikor már elégszer megnézted, kezdj jelzőket gyűjteni. (Milyen?- erre a kérdésre fognak felelni a jelzők, amik alapjában véve melléknevek.)
Gyűjts 15-öt és én adok érte egy pontot!
http://www.youtube.com/watch?v=Qqtp8tqt-Ik&feature=player_detailpage

Ui. A gyengébbek kedvéért: ezek a pattanásos kamaszok kiváló akrobaták, akik hosszú idő alatt, sok edzéssel jutottak el erre a szintre a Parkour-ben. Tehát Te ne próbáld ki! Ha suliba mész, inkább menj busszal/gyalog/bicón, mint a háztetőn:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése