Magamról

Saját fotó
Zsuzsa blogját olvasod. Fejlesztőpedagógusként az a hivatásom, hogy nehezebben tanuló gyerekeknek segítsek megtalálni a kulcsot önmaguk tanulási folyamatainak megértésére, javítására. Véleményem szerint minden általános és középiskolába járó tanítványom képes a tanulásra, valamiben tehetséges, alkalmas arra, hogy megtalálja és kibontakoztassa életfeladatát. Ehhez szívesen vállalom a híd szerepét, mely segít átjutni a túlsó partra, ahol az önbizalmát visszanyert fiatal már egyedül is boldogulhat. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy közös munkával és együttgondolkodással minden - nehéznek látszó esetben is- ott lapul a megoldás.

2012. november 13., kedd

33. feladat



A fényképek irodalmi művek szereplőit ábrázolják. Találd ki kik ők, melyik műben szerepelnek, és írj mindegyikhez még két társat a műből, hogy ne legyenek egyedül. Erőfeszítéseidet két ponttal tudom honorálni :) Ha már így előkerültek, remélem kedvet kaptál az olvasáshoz is, ezek is jók újraolvasva, de van egy csomó könyv, ami azóta jelent meg, és fogadom, hogy még nem olvastad. Mai ajánlatom: Ágrólszakadt Tóbiás, Vango - mindkettőt egy francia szerző írtaTimotheé de Fombelle. (Kölcsönügyleteket bonyolíthatunk:)
               

                                                             

Megjegyzés: bár a képek nagy része filmes adaptációkból való, kérem, hogy a könyvekre gondoljatok, mert a feladat arról szól!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése