Magamról

Saját fotó
Zsuzsa blogját olvasod. Fejlesztőpedagógusként az a hivatásom, hogy nehezebben tanuló gyerekeknek segítsek megtalálni a kulcsot önmaguk tanulási folyamatainak megértésére, javítására. Véleményem szerint minden általános és középiskolába járó tanítványom képes a tanulásra, valamiben tehetséges, alkalmas arra, hogy megtalálja és kibontakoztassa életfeladatát. Ehhez szívesen vállalom a híd szerepét, mely segít átjutni a túlsó partra, ahol az önbizalmát visszanyert fiatal már egyedül is boldogulhat. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy közös munkával és együttgondolkodással minden - nehéznek látszó esetben is- ott lapul a megoldás.

2012. november 13., kedd

22. feladat



Még mindig az univerzum, de már a földet érés a cél...

Tegnap Felix Baumgartner rekordot döntött. 39 km magasról ugrott ki egy ballonból és szabadesésben közelítette meg a földet.
Egy jó értelemben vett őrült, aki mindig kész sajá
t határai mögé kukkantani.

Feladat:
Nézz utána a neten az eseménynek. Ha kellően tájékozódtál, készíts egy képzeletbeli riportot Felixszel valamelyik rádióadónak.
A következő kulcsszavak legyenek benne mindenképpen: speciális védőruha, magasságrekord, ballon, ejtőernyő és oxigéntartály, sebesség.

A riport legyen annyira érdekes és magával ragadó, hogy ne kapcsoljam ki közben a rádiót!

Kapsz érte 3 pontot, ha jól mulat a hallgatóság:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése