Magamról

Saját fotó
Zsuzsa blogját olvasod. Fejlesztőpedagógusként az a hivatásom, hogy nehezebben tanuló gyerekeknek segítsek megtalálni a kulcsot önmaguk tanulási folyamatainak megértésére, javítására. Véleményem szerint minden általános és középiskolába járó tanítványom képes a tanulásra, valamiben tehetséges, alkalmas arra, hogy megtalálja és kibontakoztassa életfeladatát. Ehhez szívesen vállalom a híd szerepét, mely segít átjutni a túlsó partra, ahol az önbizalmát visszanyert fiatal már egyedül is boldogulhat. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy közös munkával és együttgondolkodással minden - nehéznek látszó esetben is- ott lapul a megoldás.

2012. november 20., kedd

Bújócska

Egy hete költözködtem a Bloggerre a Facebookról a Lecke One-nal. Egy hetes szülinapunk alkalmával nézegettem kicsit a statisztikát, és meglepődve látom, hogy nagyon sokan olvassátok a bejegyzéseimet. Sokkal többen, mint ahány tanítványom rá van kényszerítve :)
Látom, hogy van sok-sok olvasóm az Egyesült Államokban, Németországban, Izraelben, Horvátországban, Oroszországban, és persze sokan itthon, Magyarországon.
Annyira érdekel, hogy kik vagytok! Mit gondoltok az oldalamról, mire használjátok, kiknek adjátok fel a feladatokat? 





Nincs kedvetek egy hozzászólásban két szóban megírni a véleményeteket? Olyan jó lenne tudni! A gyerekek persze mondják a suliban, hogy mi tetszett nekik, látom, hogy melyik az a feladat, amit többen is választanak. De a rejtőzködők is inspirálnak a folytatásra, tehát az ő visszajelzésük is tovább építhetné a blogot.
Várlak benneteket!!!

A saját rejtőzködő tanítványaim pedig írhatnának a digitális csomagolópapírra, amit alább hoztam létre (Miért is ne? c. bejegyzés). Ne csak az óráimon jártassátok a szátokat :)))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése