Magamról

Saját fotó
Zsuzsa blogját olvasod. Fejlesztőpedagógusként az a hivatásom, hogy nehezebben tanuló gyerekeknek segítsek megtalálni a kulcsot önmaguk tanulási folyamatainak megértésére, javítására. Véleményem szerint minden általános és középiskolába járó tanítványom képes a tanulásra, valamiben tehetséges, alkalmas arra, hogy megtalálja és kibontakoztassa életfeladatát. Ehhez szívesen vállalom a híd szerepét, mely segít átjutni a túlsó partra, ahol az önbizalmát visszanyert fiatal már egyedül is boldogulhat. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy közös munkával és együttgondolkodással minden - nehéznek látszó esetben is- ott lapul a megoldás.

2012. november 24., szombat

38. feladat

Ezen a hétvégén csak erőlködött a nap, de nem sokáig bírta. Igazi szutyok idő van. Ilyenkor a legjobb szerezni egy jó könyvet, bevackolni a fotelba és elérhető közelségbe helyezni a forró csokis bögrét (ismeritek a Speculoos nevű belga mézes kekszet? - nem baj, ha az is kéznél van :)




Aki szeret olvasni, annak könyvből sosem elég! (Aki meg nem szeret, szegény, miből marad ki!!!)
Néhány lelkes fiatal könyvmoly létrehozott a facebookon egy könyvcserélő oldalt, melynek neve Rukkola.
Itt lehet előrukkolni a saját könyveiddel, majd ha elkeltek, akkor elhappolni másokét. Ez a könyv csere-bere  néhány hónap alatt olyan népszerű lett, hogy mára már népi játék a rukkolás és happolás :)

 www.rukkola.hu


Feladat:
Böngészd át a Rukkola oldalát és nézd meg, hogyan kell használni. Hogyan tudsz könyvet cserélni? Mit kell tenned, ha te szeretnél megszabadulni fölös példányaidtól, illetve, ha te szeretnél megszerezni egy könyvet?
Ha kiokosodtál készíts róla egy rajzos folyamatábrát!
(Tudod, ahol a könyv útját majd nyilak jelzik!)
Olyan legyen, hogy aki még sosem használta az oldalt, az is megértse, hogyan működik.

Erőfeszítéseid jutalma: 3 pont
(Illetve jutalmad még, hogy megismerhetted az oldalt, hátha eszedbe jutna végre OLVASNI valami jót!!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése