Magamról

Saját fotó
Zsuzsa blogját olvasod. Fejlesztőpedagógusként az a hivatásom, hogy nehezebben tanuló gyerekeknek segítsek megtalálni a kulcsot önmaguk tanulási folyamatainak megértésére, javítására. Véleményem szerint minden általános és középiskolába járó tanítványom képes a tanulásra, valamiben tehetséges, alkalmas arra, hogy megtalálja és kibontakoztassa életfeladatát. Ehhez szívesen vállalom a híd szerepét, mely segít átjutni a túlsó partra, ahol az önbizalmát visszanyert fiatal már egyedül is boldogulhat. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy közös munkával és együttgondolkodással minden - nehéznek látszó esetben is- ott lapul a megoldás.

2012. november 18., vasárnap

36. feladat

Egy ismerősöm találta a neten a következő közlekedésbiztonsági reklámot. Szerintem nagyon vicces, és csak a végén esik le a tantusz, hogy attól akar megóvni, hogy átmenjen a nyakamon a vonat, vagy a metró.
Előtte viszont a kinyúvadás számos formájával megismertet. Így halloween után még talán belefér egy kis fekete humor, adventkor már úgyis angyalszárnyakon jönnek majd a feladatok :-)

Tehát a közhasznú reklám itt következik:



Feladat:

Írj a kis figuráknak egy-egy felszólító mondatot, mellyel felhívod a figyelmét arra, hogyan tudná elkerülni a végzetét. (Pl. Ne nyúlj a konnektorba, mert leég a hajad!)
Figyelj a helyesírásra, az írásjelre, mert csak a tökéletes feladatmegoldást fogadom most el!

Kaphatsz érte 1 pontot! (És ne engem szidj, ha még egy fél napig dúdolgatod a kis bugyuta zenéjét!:)

1 megjegyzés:

  1. E heti kedvencünk ez a feladat lett! Fogadok, hogy vannak már függők, akik a dalocska dúdolása közben kattintgatnak ide :)

    VálaszTörlés