Magamról

Saját fotó
Zsuzsa blogját olvasod. Fejlesztőpedagógusként az a hivatásom, hogy nehezebben tanuló gyerekeknek segítsek megtalálni a kulcsot önmaguk tanulási folyamatainak megértésére, javítására. Véleményem szerint minden általános és középiskolába járó tanítványom képes a tanulásra, valamiben tehetséges, alkalmas arra, hogy megtalálja és kibontakoztassa életfeladatát. Ehhez szívesen vállalom a híd szerepét, mely segít átjutni a túlsó partra, ahol az önbizalmát visszanyert fiatal már egyedül is boldogulhat. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy közös munkával és együttgondolkodással minden - nehéznek látszó esetben is- ott lapul a megoldás.

2013. január 28., hétfő

61. feladat

Itt egy szép kis film, ahol a fura, csufnya nyuszi megalkotja élete főművét. Remélem, hatással lesz rátok is, talán értitek, értékelitek:)


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YDXOioU_OKM#!




Feladat: Nem a film lényegi mondanivalójához kapcsolódik ezúttal. Ezt bocsásd meg most, de ez a film kihagyhatatlan volt a gyűjteményemből :))  (Előbb volt a film, utána jött a gondolat, hogy legyen feladat is:)

Tehát: nézzük, neked milyen zenei aláfestésre van szükséged életed fontos pillanataiban? Milyen zene a te aktuális kedvenced? Elég, ha egy mondattal leírod, mert a feladat nem ez. Gyűjts jelzőket (mellékneveket), melyek a zenédet jellemzik, illetve amilyen hatással rád vannak. 10 jelző 1 pont.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése