Magamról

Saját fotó
Zsuzsa blogját olvasod. Fejlesztőpedagógusként az a hivatásom, hogy nehezebben tanuló gyerekeknek segítsek megtalálni a kulcsot önmaguk tanulási folyamatainak megértésére, javítására. Véleményem szerint minden általános és középiskolába járó tanítványom képes a tanulásra, valamiben tehetséges, alkalmas arra, hogy megtalálja és kibontakoztassa életfeladatát. Ehhez szívesen vállalom a híd szerepét, mely segít átjutni a túlsó partra, ahol az önbizalmát visszanyert fiatal már egyedül is boldogulhat. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy közös munkával és együttgondolkodással minden - nehéznek látszó esetben is- ott lapul a megoldás.

2013. január 19., szombat

59. feladat

ARC

Az alábbi képsorozatot most találtam, és rögtön megtetszett! Eszembe jutott róla ugyanis, hogy miért is kellett a szobámban lévő tükörre huzatot varrni: mennyi mindent megnéztetek már benne (igen, jól áll a séród, elég nagy már a bicepszed, szép a szemfestéked és ellenállhatatlan a mosolyod :)

Szóval jöjjön egy válogatás a legbeszédesebb grimaszokból. 


Feladat: találd ki, mi a szitu, miért is vághat ilyen fejet ez a szegény gyerek. Mitől vágnál te is ilyen képet? Írj minden képhez egy rövid dramaturgiai utasítást, hogy értsük, hogyan kell elképzelni a helyzetet, amiben ilyen arccal reagálunk. (pl. Képzeld azt, hogy lepisilte a nadrágod egy kutya!- mondjuk a középső sor utolsó képéhez.)
Ereszd szabadon a fantáziád, de ne felejtkezz el a helyesírásról.

Erőfeszítéseidet 1 ponttal jutalmazom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése