Magamról

Saját fotó
Zsuzsa blogját olvasod. Fejlesztőpedagógusként az a hivatásom, hogy nehezebben tanuló gyerekeknek segítsek megtalálni a kulcsot önmaguk tanulási folyamatainak megértésére, javítására. Véleményem szerint minden általános és középiskolába járó tanítványom képes a tanulásra, valamiben tehetséges, alkalmas arra, hogy megtalálja és kibontakoztassa életfeladatát. Ehhez szívesen vállalom a híd szerepét, mely segít átjutni a túlsó partra, ahol az önbizalmát visszanyert fiatal már egyedül is boldogulhat. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy közös munkával és együttgondolkodással minden - nehéznek látszó esetben is- ott lapul a megoldás.

2013. január 9., szerda

55. feladat + Ujjongás

Először az ujjongás: a blog nézettsége átlépte az 1000. látogatót! Igen lelkesek vagytok, és ettől én is az maradok. Köszönöm mindenkinek, aki megnézi, a tanítványaimnak, akik dolgoznak a feladatok megoldásán, illetve lelkes ismerőseimnek, akiktől ötleteket is kapok, és az ismeretleneknek is szerte a világban, akik érdeklődnek a feladataim iránt!
Big LIKE mindenkinek :)
 
És akkor a mai feladat:

http://www.youtube.com/watch?v=4UZKb8wuSg4



Kattanj, nézd meg a klippet. Nagyon ötletesen "tekeredik a kígyó" benne. Írd össze, mi mindenné változnak a tekeredő indák, hogy alakul egyik rajz a másikba. Csak sorolj fel mindent, amit látsz.
Mivel csak felsorolás, így helyesírási hiba nem elfogadható!
Utána válassz ki öt dolgot, amit láttál és foglald mondatba (min. 5 szó legyen a mondatodban)!

Ez eddig 1 pont, és kaphatsz még egyet, ha te is készítesz egy hasonlóan ötletes vonalrajzot valamiről. De ötletes legyen ám, mert most szedem le a karácsonyi dekorációt a faliújságról, és ott jól mutatnának!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése