Magamról

Saját fotó
Zsuzsa blogját olvasod. Fejlesztőpedagógusként az a hivatásom, hogy nehezebben tanuló gyerekeknek segítsek megtalálni a kulcsot önmaguk tanulási folyamatainak megértésére, javítására. Véleményem szerint minden általános és középiskolába járó tanítványom képes a tanulásra, valamiben tehetséges, alkalmas arra, hogy megtalálja és kibontakoztassa életfeladatát. Ehhez szívesen vállalom a híd szerepét, mely segít átjutni a túlsó partra, ahol az önbizalmát visszanyert fiatal már egyedül is boldogulhat. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy közös munkával és együttgondolkodással minden - nehéznek látszó esetben is- ott lapul a megoldás.

2013. január 13., vasárnap

56. feladat

A következő feladatot Dominik alkotta, remélem sokan megcsináljátok, már csak azért is, mert érdemes lassan elgondolkodni a továbbtanuláson. Néhány kérdéssel én is kibővítem azért :)



Jövő héten kezdődik a II. félév, ami a hetedikesek számára már nagyon fontos, hiszen beleszámít a továbbtanulásba.
Feladat:
Gondold végig, hová szeretnél továbbtanulni, milyen lehetőségek jönnek számításba. Milyen iskolatipusban gondolkodsz, miért ezt választanád? Mik a távolabbi terveid, milyen munkahelyen tudod elképzelni magad felnőtt korodban?
Írj erről egy kb. 10 mondatos fogalmazást! (Dominik azt kéri, hogy ezek ne tőmondatok legyenek, és én pártolom ezt a kérését :))

A tarifa 2 pont.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése