Magamról

Saját fotó
Zsuzsa blogját olvasod. Fejlesztőpedagógusként az a hivatásom, hogy nehezebben tanuló gyerekeknek segítsek megtalálni a kulcsot önmaguk tanulási folyamatainak megértésére, javítására. Véleményem szerint minden általános és középiskolába járó tanítványom képes a tanulásra, valamiben tehetséges, alkalmas arra, hogy megtalálja és kibontakoztassa életfeladatát. Ehhez szívesen vállalom a híd szerepét, mely segít átjutni a túlsó partra, ahol az önbizalmát visszanyert fiatal már egyedül is boldogulhat. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy közös munkával és együttgondolkodással minden - nehéznek látszó esetben is- ott lapul a megoldás.

2013. június 1., szombat

95. feladat

Restaurant Day

Két héttel ezelőtt a világ számos pontján tartottak Restaurant Day-t, azaz olyan napot, amikor mindenki saját kedve szerint főzhetett bárkinek, aki elment hozzá kóstolóra.

Az önjelölt szakácsok bárhol fogadhatták a vendégeiket, a Margitszigeten a fűre terített pokrócon éppúgy, mint az utcán felállított kemping asztalon, vagy épp a saját nappalijuk terített asztalánál. Előzetesen az interneten tették közzé, hogy mikor-hol-mit főznek és szintén a neten lehetett bejelentkezni vendégnek.



Itt egy kis olvasmány a kezdeményezésről:
http://welovebudapest.com/hu/ettermek-bisztrok/cikkek/2013/01/22/nyiss-egy-napra-ettermet-ujra-restaurant-day-budapest

Feladat: tervezd meg a magad Restaurant Day-ét. Helyszín, vendégek köre (kik, hányan stb.), menü, teríték, italválaszték, háttérzene, minden, amitől a vendégek jól fogják érezni magukat.

Még két alkalommal lesz az idén Restaurant Day, ki tudja, tán még be is nevezhetsz és megvalósíthatod a terveid!!!


Jutalomfalat: 2 pont

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése