Magamról

Saját fotó
Zsuzsa blogját olvasod. Fejlesztőpedagógusként az a hivatásom, hogy nehezebben tanuló gyerekeknek segítsek megtalálni a kulcsot önmaguk tanulási folyamatainak megértésére, javítására. Véleményem szerint minden általános és középiskolába járó tanítványom képes a tanulásra, valamiben tehetséges, alkalmas arra, hogy megtalálja és kibontakoztassa életfeladatát. Ehhez szívesen vállalom a híd szerepét, mely segít átjutni a túlsó partra, ahol az önbizalmát visszanyert fiatal már egyedül is boldogulhat. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy közös munkával és együttgondolkodással minden - nehéznek látszó esetben is- ott lapul a megoldás.

2013. június 1., szombat

94. feladat

Némi kis szünet után újra itt. A suliban most nagy az év végi hajtás, sok volt a dolgom. De közben is agyaltam a feladatokon, és most még egy utolsó lendülettel megosztom ezeket veletek. Hátha valakinek még hibádzanak a pontok.

Az utolsó két hét következik a suliban, jövő héten még kifacsarják belőletek az utolsó csepp tudásanyagot az év végi felmérőkben, aztán az utsó héten már lazulhatunk. 

Már nagyjából sejtitek, hogyan zárjátok az évet, ki elégedetten, ki kevésbé. A szülők persze mindig jobbat várnak:) és lesz ahol még annál is jobbat kapnak.

Fogjuk fel a dolgokat pozitívan, lsd. alábbi videóban:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=b2WhIoI27-A

A feladat pedig a következő lenne:

Írj levelet édesanyád/ édesapád nevében magadnak, melyben megköszönöd ezt az évet, megdicséred magad amiért lehet és megfogalmazod jó tanácsaidat, célokat, örömöket, bánatokat. Ami kell, ahogy érzed.

8-10 mondat minimum legyen. Helyesírás nem árt. 2 pont utalva, ha kész.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése