Magamról

Saját fotó
Zsuzsa blogját olvasod. Fejlesztőpedagógusként az a hivatásom, hogy nehezebben tanuló gyerekeknek segítsek megtalálni a kulcsot önmaguk tanulási folyamatainak megértésére, javítására. Véleményem szerint minden általános és középiskolába járó tanítványom képes a tanulásra, valamiben tehetséges, alkalmas arra, hogy megtalálja és kibontakoztassa életfeladatát. Ehhez szívesen vállalom a híd szerepét, mely segít átjutni a túlsó partra, ahol az önbizalmát visszanyert fiatal már egyedül is boldogulhat. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy közös munkával és együttgondolkodással minden - nehéznek látszó esetben is- ott lapul a megoldás.

2013. június 19., szerda

100. bejegyzés VAKÁCIÓ

A Lecke One 100. bejegyzését olvassátok, amellyel az erre a tanévre szóló munkálkodásomat befejezem. Minden, amit ezután írok, már a jövőt szolgálja majd:)

A nyári szünetre mindenkinek nagyon jó pihenést kívánok! Keveset gondoljatok az iskolára, de járjatok nyitott szemmel a világban és okosodjatok csak úgy magatoktól.

Uram bocsá' hosszú nyári estéken elővehettek egy-egy könyvet is, még az is lehet, hogy véletlenül el is kezditek...:)


Nőjetek, szépüljetek. Én még hamarosan jelentkezem egy kis összegzéssel, de gondolom azt már csak a fanatikus Lecke One fanok fogják elolvasni, esetleg 18 fölött....

Fagyi!!!!!!!!!!!!!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése