Magamról

Saját fotó
Zsuzsa blogját olvasod. Fejlesztőpedagógusként az a hivatásom, hogy nehezebben tanuló gyerekeknek segítsek megtalálni a kulcsot önmaguk tanulási folyamatainak megértésére, javítására. Véleményem szerint minden általános és középiskolába járó tanítványom képes a tanulásra, valamiben tehetséges, alkalmas arra, hogy megtalálja és kibontakoztassa életfeladatát. Ehhez szívesen vállalom a híd szerepét, mely segít átjutni a túlsó partra, ahol az önbizalmát visszanyert fiatal már egyedül is boldogulhat. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy közös munkával és együttgondolkodással minden - nehéznek látszó esetben is- ott lapul a megoldás.

2013. március 5., kedd

74. feladat

Tegnap voltatok páran olyan kedvesek, hogy rám írtatok FB-n, köszönöm az érdeklődést, már ettől sokkal jobban lettem:)

Meg is reklamáltátok a hétfői elmaradt csoportunkat, vártátok a relaxot nagyon, ugye?

Kárpótlásul küldök egy kis muzsikát, örök klasszikus kedvencemet Stinget. Míg eljön a jövő heti valódi relaxáció és tényleg megtapasztaljuk ennek valódi erejét, addig is kattanjatok rá erre a számra, hunyjátok be a szemeteket és csak pihenjetek. Hagyjátok hatni a zenét (függetlenül attól, hogy egyébként milyen a zenei ízlésetek  mert az most nem játszik, ez most nem erről szól) !

A címe: The shape of my heart- A szívem körei


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DpYYJgvgDmo

A strébereknek, akik semmit sem csinálnak csak úgy "ingyér", legyen feladat is belőle.
Gyűjtsétek össze a klasszikus szimfonikus zenekar hangszereit, csoportosítva őket fajta szerint (pl. ütősök, rézfúvósok, fafúvósok stb.) Válasszatok egy számotokra kedves hangszert, mutassátok be, és keressetek valami muzsikát, ahol ez a hangszer a főszereplő. Nyugi, nem muszáj klasszikus zenének lenni, én mindenevő vagyok:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése