Magamról

Saját fotó
Zsuzsa blogját olvasod. Fejlesztőpedagógusként az a hivatásom, hogy nehezebben tanuló gyerekeknek segítsek megtalálni a kulcsot önmaguk tanulási folyamatainak megértésére, javítására. Véleményem szerint minden általános és középiskolába járó tanítványom képes a tanulásra, valamiben tehetséges, alkalmas arra, hogy megtalálja és kibontakoztassa életfeladatát. Ehhez szívesen vállalom a híd szerepét, mely segít átjutni a túlsó partra, ahol az önbizalmát visszanyert fiatal már egyedül is boldogulhat. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy közös munkával és együttgondolkodással minden - nehéznek látszó esetben is- ott lapul a megoldás.

2012. december 1., szombat

41. feladat

December 2. Advent első vasárnapja





Ma elkezdődött a tél első hónapja, a december. A hideg már ma éreztette hatását, de állítólag 1-2 nap és havat is láthatunk. 
Menthetetlenül eljön a sapkák és sálak ideje- igenis nem ciki feltenni a fejetekre és nem a táska mélyén lapítani! (Hacsak nem a "hogyan legyek kopasz 25 éves koromra" című játékon indultatok :)
Én nem nagyon pártolom a telet, kizárólag teával, forró csokival, meleg pulóverekkel és Karácsonnyal tudom kihúzni valahogy...
Ezért aztán mindig alig várom, hogy eljöjjön az advent és majd egy hónapig karácsonyi tervek közepette száguldozzak fel-le a világban.

Holnap tehát advent első vasárnapja. A feladat az lenne, hogy írjátok le, milyen hagyományokat őrzünk az adventi időszakra. Ti hogyan készültök a karácsonyra, és milyenek a családi hagyományaitok. Ha még rajzoltok is hozzá, az már maga lesz a tökéletesség:)
Ha még szép is lesz, rendes helyesírással, akkor adok érte 3 pontot. (Ennek megfelelően a tartalom is kb. egy A/5-ös oldalnyi legyen.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése