Magamról

Saját fotó
Zsuzsa blogját olvasod. Fejlesztőpedagógusként az a hivatásom, hogy nehezebben tanuló gyerekeknek segítsek megtalálni a kulcsot önmaguk tanulási folyamatainak megértésére, javítására. Véleményem szerint minden általános és középiskolába járó tanítványom képes a tanulásra, valamiben tehetséges, alkalmas arra, hogy megtalálja és kibontakoztassa életfeladatát. Ehhez szívesen vállalom a híd szerepét, mely segít átjutni a túlsó partra, ahol az önbizalmát visszanyert fiatal már egyedül is boldogulhat. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy közös munkával és együttgondolkodással minden - nehéznek látszó esetben is- ott lapul a megoldás.

2013. május 11., szombat

92. feladat

Ma a piaci vásárlás fáradalmait egy kávézóban pihentük ki, amikor elkapott minket egy nagy zuhé... Kifelé nézegetve elkezdtük visszafelé olvasgatni a feliratokat, és jól mulattunk a kapott szavakon. Gondoltam, megfordítok hát egy egész szöveget, silabizálgassátok...
Valószínűleg én járok rosszabbul, mire begépelem:)


A feladat annyi, hogy visszafelé, azaz menetirányban leírjátok a teljes szöveget, úgy, hogy más is értse. Persze megnehezítettem egy kicsit, mert szavanként vannak fordítva, de a mondat sorrendje az eredeti. Egy idő után egész jól ráállt a szemem+az agyam. A szöveg sem épp az a nagyon hétköznapi...

Jutalom: még gondolkodom, a végén megmondom:)

rokimA kujloscpakeb a tekélüzsékévét, tze za sézednerebóda latlá ttödlük ttetezssö telej ajgof lef a vt- gyav a annetna-alobarap, sé ajtzsalável a ózodroh lórmálluhóidár. A pék zohásáláurtsnoker a lej kiygednim tésnenopmok inlodóked llek.
A redókednízs a nízs- sé tekelejőreynéf ajtíkalazssiv söröv, dlöz sé kék ékkelej, djam a ebőscpék ajítbbávot tekő. A nebősc ővél moráh úygánortkele (yge nedim őf kennízs)  ynokév takobálaynrágus-nortkele táscob ik, tekeylem a őynrepék élef géstlüzsefygan tísroyg lef.


Na, szerintetek miről szólt a szövegrészlet?


Azt hiszem 2 pontot adok majd rá, legalábbis nekem oda kellett figyelnem nagyon a gépelésnél...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése