Magamról

Saját fotó
Zsuzsa blogját olvasod. Fejlesztőpedagógusként az a hivatásom, hogy nehezebben tanuló gyerekeknek segítsek megtalálni a kulcsot önmaguk tanulási folyamatainak megértésére, javítására. Véleményem szerint minden általános és középiskolába járó tanítványom képes a tanulásra, valamiben tehetséges, alkalmas arra, hogy megtalálja és kibontakoztassa életfeladatát. Ehhez szívesen vállalom a híd szerepét, mely segít átjutni a túlsó partra, ahol az önbizalmát visszanyert fiatal már egyedül is boldogulhat. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy közös munkával és együttgondolkodással minden - nehéznek látszó esetben is- ott lapul a megoldás.

2013. április 8., hétfő

Számláló

Engedjetek meg egy kis ujjongást! Blogunk ma elérte a kétezredik látogatást! Nagyon szorgalmasan kattintgattok, köszönöm, hogy olvassátok a feladataimat!


Továbbra is köszönöm tanítványaim lelkes kis csoportjának, hogy nem csak olvassák, de sokat közülük meg is csinálnak. Sok érdekes feladatmegoldást kaptam már, számos érdekeset kincsként őrzök, és már alig várom a nyári szünetet, hogy ezekről a tapasztalataimról is írhassak egy kis összegzést ide a blogra.

Hálás vagyok annak a sok felnőtt- határon inneni és túli - olvasómnak, akik valami rejtélyes okból rendszeresen rákukkantanak az oldalamra. Üdv a kollégáknak is!

Ami nagyon meglep, hogy az országok listája is bővült: volt már látogatónk Kazahsztánból, Irakból, Malájziáról, a Fülöp-szigetekről, Sri-Lankáról és Indonéziából. Lehet, hogy csak véletlenül jártak erre, és egy kukkot sem értettek magyarul, én mégis nagy élvezettel veszem tudomásul, hogy kicsi a világ és bármi, bárhová eljuthat.

A lelkesedésem a következő ezer kattintásra is töretlen, remélem tanítványaim most lenyelik azt a mély sóhajt, ami kifelé készült törni a szájuk szegletén:))

KÖSZÖNÖM!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése