Magamról

Saját fotó
Zsuzsa blogját olvasod. Fejlesztőpedagógusként az a hivatásom, hogy nehezebben tanuló gyerekeknek segítsek megtalálni a kulcsot önmaguk tanulási folyamatainak megértésére, javítására. Véleményem szerint minden általános és középiskolába járó tanítványom képes a tanulásra, valamiben tehetséges, alkalmas arra, hogy megtalálja és kibontakoztassa életfeladatát. Ehhez szívesen vállalom a híd szerepét, mely segít átjutni a túlsó partra, ahol az önbizalmát visszanyert fiatal már egyedül is boldogulhat. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy közös munkával és együttgondolkodással minden - nehéznek látszó esetben is- ott lapul a megoldás.

2013. november 2., szombat

110. feladat

Őszi szünet van,  végre van időm naplót írni:)




Persze azért találok magamnak ennél érdekesebb elfoglaltságot is. Tegnap előtt a Rám-szakadékban kirándultunk. Nagyon szép volt az erdő, arany levelek potyogtak, illatos volt az avar és végre volt víz a patakokban, az aszályos nyár után.

A jó kis mászás után a Lukács-árokban jöttünk le, aztán még kávéztunk egyet Dömösön. Összeismerkedtünk egy kedves cicókával is, de végül nem hoztuk haza:)

Remélem, hogy Ti sem csak a gép előtt kornyadoztatok, hanem kidugtátok az orrotokat a szép napsütésbe. Majd hétfőn meglátom, hogy kinek lett képernyő alakú az arca.

Feladat:
Mivel azt remélem, hogy jártatok valamerre, kirándultatok, sétáltatok, így nem lesz nehéz egy 10-12 mondatos fogalmazásban leírni ezt a szép őszi szüneti élményt. Legyen benne a helyszínről egy rövid ismertetés, illetve néhány mondat arról, hogy számodra mi volt benne a szép.



Kaphatsz rá, mondjuk 2 pontot.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése