Magamról

Saját fotó
Zsuzsa blogját olvasod. Fejlesztőpedagógusként az a hivatásom, hogy nehezebben tanuló gyerekeknek segítsek megtalálni a kulcsot önmaguk tanulási folyamatainak megértésére, javítására. Véleményem szerint minden általános és középiskolába járó tanítványom képes a tanulásra, valamiben tehetséges, alkalmas arra, hogy megtalálja és kibontakoztassa életfeladatát. Ehhez szívesen vállalom a híd szerepét, mely segít átjutni a túlsó partra, ahol az önbizalmát visszanyert fiatal már egyedül is boldogulhat. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy közös munkával és együttgondolkodással minden - nehéznek látszó esetben is- ott lapul a megoldás.

2013. október 5., szombat

106. feladat

A héten volt az állatok világnapja. Azt hiszem mindannyiunk életében voltak, vagy vannak állatok, akik fontosak a számunkra, akikhez kötődünk, sokat jelentenek nekünk.




Nekem azt hiszem mindig volt valamilyen állatom. Örök helye van szívem egy-egy szegletében kis korom Frici cicájának, Dreamy kutyuskámnak, Dongónak, barna dobermanunknak, névtelen hörcsögöcskék hosszú sorának, nyuszikáimnak (főként a feketéknek és a vöröskéknek), és persze mostanság Pepi sünimnek és Cony kutyunak.

Nálatok laknak-e állatok? Ha nem, biztos voltak, vagy lesznek egyszer.
Ha nincs is éppen, akkor is biztos van kedvenced, vagy a nagymamánál, vagy legalább az állatkertben.

Feladat:
Ünnepeljük meg az Állatok világnapját egy jó kis fogalmazással.
Írj egy 10-12 mondatos fogalmazást szíved csücskéről, mutasd be őt nekünk, írd le, hogy mi mindent ad/adott neked az ő jelenléte, szeretete.
Írd le, hogy miért fontos neked, te mivel járulsz hozzá az ő jól(l)étéhez.

Szolgálati közlemény: a 8.-os felvételizők a pontjuk mellé ezt a fogalmazást beszámíthatják a heti fogalmazásokba, így két legyet ütnek egy csapásra.
De ne felejtsétek, hogy akkor a felvételi értékelés szerint értékelem, és akkor fogadom el, ha a fenti kritériumoknak, plusz a fogalmazásra vonatkozó egyéb kritériumoknak megfelel. Gondolok itt a hármas osztásra (bevezetés, tárgyalás, befejezés), helyesírásra, külalakra stb.
De azért ne reszkessetek, jó lesz:)


Pont: 2, de csak ha tuti:)

2 megjegyzés: