Magamról

Saját fotó
Zsuzsa blogját olvasod. Fejlesztőpedagógusként az a hivatásom, hogy nehezebben tanuló gyerekeknek segítsek megtalálni a kulcsot önmaguk tanulási folyamatainak megértésére, javítására. Véleményem szerint minden általános és középiskolába járó tanítványom képes a tanulásra, valamiben tehetséges, alkalmas arra, hogy megtalálja és kibontakoztassa életfeladatát. Ehhez szívesen vállalom a híd szerepét, mely segít átjutni a túlsó partra, ahol az önbizalmát visszanyert fiatal már egyedül is boldogulhat. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy közös munkával és együttgondolkodással minden - nehéznek látszó esetben is- ott lapul a megoldás.

2013. szeptember 14., szombat

102. feladat


     

Az előző bejegyzésem már őszt idéz, itt az eső. Újra elővehetjük régi, jól bevált szokásainkat, hogy ezekben a napokban is megtaláljuk az élvezetet.
Ilyenkor egy csésze tea+ egy jó könyv +kockás pléd kombó egészen helyre tudja billenteni a lelkiállapotom. 

Az alábbi -végre egy valamit is érő - reklámban a pléden kívül minden benne is van, ami a jó hangulathoz kell: egy kényelmes hely, egy pohár tea és egy csipetnyi irodalom.




A feladat se maradjon el:  a verset írjátok le szótagolva.
Némi nyomozás után azt is oda tudjátok írni, hogy kinek a versét mondja el Kulka János. (Aki amúgy az egyik kedvenc színészem:)

Ezért is kaphattok egy pontot.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése