Magamról

Saját fotó
Zsuzsa blogját olvasod. Fejlesztőpedagógusként az a hivatásom, hogy nehezebben tanuló gyerekeknek segítsek megtalálni a kulcsot önmaguk tanulási folyamatainak megértésére, javítására. Véleményem szerint minden általános és középiskolába járó tanítványom képes a tanulásra, valamiben tehetséges, alkalmas arra, hogy megtalálja és kibontakoztassa életfeladatát. Ehhez szívesen vállalom a híd szerepét, mely segít átjutni a túlsó partra, ahol az önbizalmát visszanyert fiatal már egyedül is boldogulhat. Sok éves tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy közös munkával és együttgondolkodással minden - nehéznek látszó esetben is- ott lapul a megoldás.

2013. szeptember 14., szombat

101. feladat

Esik, esik és esik....



Feladat: 

Az alábbi időjárás előrejelzésből az eső kimosott néhány szót. Pótold!



         Őszi ............... 

Záporok .................. zivatarok is kialakultak a pénteki hidegfrontnak ............, helyenként apró ............... jég is esett.
 Zircen jégeső hullott, borsónyi ..................... szemekkel.
Délnyugaton, Miskolc és Debrecen ................... is kialakultak zivatarok. A Miskolc-Debrecen ......................kisebb láncot ..................... nem csak zivatarok, hanem több záportömb is...............kelet-északkelet irányban. Nagykanizsa térségében .............. délkelet felé vonulnak a záporok, zivatarok, de a Balaton térségében és a Kisalföldön is ...................... alakulnak ki az újabb záporokat okozó cellák.
A ........................... egész napra jellemző lesz, így érdemes magunkkal vinni az ........................... 
A hidegfront az arra ................................. fejfájást, koncentrációs ..................... okozhat. 



Tarifa: 1 pont

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése